keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Maistuis kyllä mullekkin ;)

Mä olen tuola naamakirjassa Lihdals Suomi - (kaveri eli "tykkään") ja siltä bongasin tollasseen ohjeen:

Fetajuustogratinoitu lohifile
kuva samasta ku ohje
Ainekset:

Valmistettu Lindahlsin turkkilaisesta tai kreikkalaisesta jogurtista

4 annosta

3 dl Lindahlsin jogurttia
600 g lohifilettä
200 g fetajuustoa
1 tl rosmariinia
suolaa ja pippuria

Murenna fetajuusto ja sekoita se yhdessä jogurttin ja rosmariinin kanssa.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Laita lohi uuninkestävään vuokaan ja levitä fetajuustoseos lohipalojen päälle.
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 15 minuuttia.


Kuvassa on karppaajalle EI- sallittua riisiä, mutta sen tilalle voipi tehdä vaikka kukkakaalimuussia ja kyllä hyvä salaattikin riittää...

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kokeiltiin ja tosi hyvää oli :)
      - toisella kertaa vaihdoin rosmariinin tilliin ja hyvin sekin toimi.

      Poista